Ready for a new adventure

Sluiten

Webshop Sherida Spitse gaat 6 oktober live!

Het is zover: de webshop met unieke producten van Sherida Spitse gaat 6 oktober officieel live! Moedig Sherida Spitse tijdens een wedstrijd van Ajax Vrouwen of het Nederlands vrouwenelftal aan en help ze naar de overwinning! Bestel artikelen in de categorieën Sherida collection, accessoires of kids.

Sherida collectie

In de Sherida collection vind je verschillende kledingstukken met logo opdruk van Sherida Spitse. Denk aan stoere hoodies met twee kleuren of heldere effen kleuren, grijs army truien, hemden en comfortabele T-shirts in verschillende kleuren. Draag de kleding tijdens het sporten, in je vrije tijd of natuurlijk op de bank tijdens een wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen of Ajax Vrouwen.

Sherida accessoires

Breid je (sport)outfit uit met handige accessoires! Zo vind je petten in verschillende kleuren, inclusief logo opdruk van Sherida Spitse, en stijlvolle bidons in meerdere formaten. Handig voor als het warm is, en natuurlijk ook om gewoon te hebben als echte Sherida fan!

Kids collectie

Wil je graag je baby in een leuke Sherida Spitse outfit hijsen? Dat kan! Scoor nu leuke rompertjes in de categorie kids. Je hebt keuze uit de kleuren wit, blauw of zwart. Zo ziet jouw kindje er altijd stijlvol uit.

Scoor de Sherida Spitse producten vanaf woensdag 6 oktober!

Partners

Topsport bedrijf je niet alleen, maar met je team binnen én buiten het veld.

Meer over mijn partners