Ready for a new adventure

Sluiten
Sherida Spitse juichen bij Ajax

Sherida Spitse over de zege op PSV en de Online Fandag

Afgelopen zondag 23 mei boekte Sherida Spitse met Ajax Vrouwen een 3-2 zege op PSV. Veel tijd om na te genieten kreeg Sherida niet, want maandag 24 mei was de Oranje Fandag. We spreken met Sherida over deze twee drukke dagen.

Zege op PSV

Als eerste stond de wedstrijd tegen PSV op de planning. “De wedstrijd ging goed”, begint Sherida te vertellen. “We hebben met 3-2 gewonnen.” Dit was bijna 3-1 geweest, maar tijdens de blessuretijd werd er nog een doelpunt gescoord door de tegenpartij. “Helaas kregen we in de laatste minuten nog een doelpunt tegen, want alle doelpunten voor ons waren vrij belangrijk voor de tweede plek.” Gelukkig heeft Ajax Vrouwen nog een kans. “Zondag 30 mei spelen we tegen ADO Den Haag. We hopen dat we met veel doelpunten winnen, maar daarvoor zijn we afhankelijk van wat de uitkomst van de wedstrijd tussen Twente en PSV zal zijn.”

Oranje Fandag

Een dag na de overwinning op PSV stond er alweer een nieuw evenement in de agenda van Sherida, namelijk de Oranje Fandag. Onder andere het Nederlands vrouwenelftal, Jong Oranje en het Nederlands elftal waren aanwezig. Dit keer was de Oranje Fandag in een bijzonder jasje gestoken, want het was volledig online. Fans konden onder andere de open training bijwonen van het Nederlands elftal en handtekeningen online scoren. 

Zes speelsters van de Oranje Leeuwinnen waren bij de Oranje Fandag aanwezig, waaronder Sherida zelf. “De Fandag was heel leuk”, vertelt ze. “We hebben een soort meet & greet gedaan in de vorm van een Q&A, waarin fans hun vragen konden stellen. Ook was er een drive through. Al met al was het een prima en leuke dag!”

Partners

Topsport bedrijf je niet alleen, maar met je team binnen én buiten het veld.

Meer over mijn partners